Något jag stör mig på!

Dags för ett lite klagomål på bloggen eller vad säger ni?
Det var allt för länge sen jag klagade här så idag tänkte jag prata om kalorisnål mat. Dom flesta personer har börjat blanda ihop kalorisnål mat med ett hälsosamt liv. Bara för att man äter något som innehåller lite kalorier så betyder det verkligen inte att det är bra för kroppen. Mat som innehåller väldigt lite kalorier har oftast massa skit ämnen i sig. Men det betyder inte att det är dåligt/fel att göra det heller, jag äter oftast sånn mat. För det fösta är jag för lat för att orka laga mat och sedan så tycker jag det är bra att dom har hittat så mycket fusk åt allt! Man kan ju byta ut allt nu för tiden. Men nu orkar jag inte skriva mer, det jag ville få fram var: BARA FÖR ATT NÅGOT INNEHÅLLER LITE KALORIER BETYDER DET INTE ATT DET ÄR BRA FÖR KROPPEN.  

Nu har jag godis förbud i 9 dagar!

Nu får jag inte äta en enda godis fram till GC, förutom Lakrisal eftersom jag har precis köpt hem en rulle när jag var i Luleå. Men då kör vi! Vilka är med mig? För att få er lite motivarade till det här så tänkte jag visa en bild på vad godis faktisk innehåller. 
 
+ Så innehåller godis oftast slakteriavfall.
 
Och så för att få sin drömkropp kan man ju inte sitta och trycka massa skit hela tiden!
Nä nu är det hård träning som gäller, det är ju trots allt bara 9 dagar så det här klarar jag! :D 
 
 
 
 
 
 
 

10 dagar kvar!

Nu är det endast 10 ynkliga dagar kvar innan jag sitter på flyget! Dom har lovat 33 grader varmt när jag kommer så jag klagar då inte! Idag har jag och jossan varit och köpt det sista välbehövliga inför GC! För mig blev det ett linne, en bh, en rakhyvel, en tandborste, en solhatt, en solskyddskräm och sånt svammel. 
 
 

Livs inspo

Jag vill bara packa väskan och lämna allt bakom mig. Jag vill bara kasta mig på första bästa tåg/flyg och lämna verkligheten. Jag vill göra något med mitt liv, men jag är fast. Men jag vill inte vara fast i en skolbänka hur många år som helst utan jag vill ut och se världen. Alla som känner mig vet att jag älskar att resa. Innan jag är 30 ska jag ha besökt hela europa. Om drygt ett år framöver har jag flyttat till Spanien, där jag trivs. Jag tycker inte om det kalla klimatet alls, eller lättare sagt hatar jag småstads livet. Har inga planer hur länge jag blir där men förhoppningsvis ett år iaf. Man lever ju trots allt bara en gång, så varför slösa bort den tid på saker man inte ens gillar?
 
 

Söndags häng!

Två veckor och 3 dagar kvar till Puerto Rico och jag ligger här i sängen med en godis påse. Så kan det gå, men vad gör det om 100 år? Hus som helst, gårdagen vad helt okej! For till Töre och visade att jag faktiskt fortfarande lever. Var lite kul att få träffa alla när man inte är ut så mycket nu för tiden. Nu när det är söndag måste jag mata igenom läxorna, har så sjukt mycket just ni och jag klarar inte av det. Om jag hade haft nog mycket pengar att försörja mig hela livet hade jag hoppat av direkt, men nä istället måste jag fortsätta kriga igenom dessa år.

Nu har även mina hundar hoppat upp i sängen och förstör min skrivning istället ger dom mig den där hemskt söta blicken som säger att matte måste upp ur sängen för dom vill faktiskt gå ut på en promenad! 
 
 

Blir att träna sent idag!

Ska på möte halv 8 så kommer vara tvungen att träna riktigt sent idag. Men förhoppningsvis är det ytterst lite folk kvar då. För övrigt har jag börjat äta världens godaste yoghurt, helt utan smak! Sen så skär man i en halv banan och ett äpple, så sjukt gott! Nä asså jag vet fan inte vad jag ska skriva om, men en bild kommer ut senare! Vi hörs ;)

KÖR BARA KÖR!

Jag är tillbaka! Nu är jag tillbaks i bloggen, tillbaks till träningen och absolut tillbaks till rätt kost! Far ju faktiskt utomlands om drygt 20 dagar så nu blir det som alla jävlar skriva över allt, KBK! 20 dagars deff ON! Har inte planerat så mycket så jag fårse vad jag hittar på att äta i morgon. Förhoppningsvis något gott! I morgon väntar även ett benpass, ska blir riktigt skönt! Snart är jag där palmerna bor! Så himla skönt, kan ni tänka er? Snart går jag på vita stränder och känner sanden mellan tårna? Snart ligger jag bara och steker vid solen och Snart festar jag som aldrig förr! :D Nä fyfan vad skönt att komma bort
 
 
 

Sorry (IGEN)

Jag orkar inte hålla på att blogga om allt hela tiden varje dag. Haha jag får mina perioder då jag är igång men annars blir det någon gång då och då när jag har något att säga. Har förövrigt sportlov så jag kan bara ligga och göra ingenting i en hel vecka! Så himla skönt. Men nu ska jag börja dra mig mot gymmet, Vi hörs! 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0