En gång för alla!

Nu är det så här att lilla Amanda inte kan sova och har extrem kvällstänkade, och den här går till alla er patetiska tjejer som bara sitter och klagar på killar... Skärp er! "Den perfekta killen BLABLABLA" Sluta sitt och lägg ut fula twitter och bilder om hur en kille ska vara. Varför är det alltid dom det handlar om? vi lever inte på 60-talet så sluta beter som att ni är deras ägodelar. Och "Alla killar är idioter" Varför? för han ljög för dig och sårade ditt hjärta? Han kan ju inte vara felfri fattar ni väl ändå? Skulle ni seriöst vilja ha en pojkvän som sitter och fjäskar dig rakt upp i ansiktet hela tiden och säga hur vacker du är och aldrig göra något fel. NEJ tack då blir hela förhållandet tråkigt och tar slut så småning om :) Vad är ett förhållande utan lite spänning? Ja det kan jag svara, tråkigt! Seriöst ni är typ 16-20 år så ni lär inte ens ha hittat killen ni kommer spendera erat liv med så ta er i kragen det finns många nya fiskar i sjön bara håva in dom ;) Fast jaa ni kanske inte ska ta kärleks tips från mig, är inte så känslosam person men "En kille vill ha en tjej som inte vill ha hon tillbaka" true shit! 
 
Allt för mig kom ihåg mitt råd! ;)

stress

Nu känner jag verkligen pressen till sommaren :s Allt i skolan ska vara klart om 11 dagar, eftersom jag drar till Turkiet och sen har jag fått jobb i båda Kalix och Piteå så ska pendla till kalix varje dag jag får ledigt i Piteå så kommer jobba konstant i minst 30 dagar, så nu längtar jag bara tills det blir söndag så jag får mitt schema så jag kan fixa ihop dagarna med jobbat i Kalix :) Nåja man får väl tänka från den positiva sidan, cash is king! Och arbetsdagarna är inte så farliga :)

Träning!

Idag har/ska jag vara riktigt duktig :) Har kört crosstrainer + ett pass H.I.T och snart ska jag iväg på spinning och sedan CardioCore och avsluta med ett gympass! Och nu ska jag även plugga tyska, snacka om duktig tjej! :) 

Nyttig men god mat!

 
 
Tacos med quornfärs och ner hackad paprika, grönsaker och tzatziki. Men för en nyttigare sås så använde jag mig av kesella, och blev faktiskt jätte gott :) Men kom ihåg att pressa mycket gurkvatten i den så såsen blir lösare haha :)
 
 
Och idag körde jag på tärnad kyckling med paprika  :) För nyttig currysås åter igen kesella istället för det vanliga :) 

Nu kör vi!

Nu har jag börjat köra igång med lite nyttigare mat, tack för tipsen alla! :) Nu ska vi bara se om det funkar. Fast dock menade jag inte mat som är kcal snålt, menade bara mat som är nyttig så man får bättre hälsa men antar att det är ännu bättre med kcal snål mat så kanse man får lite snyggare kropp på köpet :) 
Aja 14 dagar kvar till turkiet, så nu är det bara köra hårt dom sista dagarna! :)

Tips!

Kan någon tipsa du vad man ska äta när man tränar? :) Tycker det är jätte svårt att veta vad som faktiskt är bra att äta, så om ni har några tips är det bara att skriva i en kommentar! :) 
 
 
 

Rubrik saknas.

På fredag är det bara 2 veckor kvar till turkeit! Så nu i veckan blir det att bara fokusera på träningen..
Har bokat några pass till veckan,eller ja zumba och spinning som vanligt. Synd bara att mitt TC kort ut den 23:e så får börja köra gym sen igen efter det :) Och så har jag ju min trogna träningskompis Josse som har börjat träna med mig igen :) Nu jävlar ska vi köra hårt elelr vad säger du josse? ;)
 
 

Fullspackad Fredag.

Idag blir det en rätt så fullpackad dag, Har precis kommit hem från spinningen och på bara några timmar ska jag iväg på Zumba och shejka rumpa och höfter :) Och i kväll ska jag iväg på inflyttnings fest. Dock blir det nykter för min del eftersom jag ska köra till piteå imr för en jobb intervju klockan 11 :) Så kanske blir det att bo i Piteå hela sommaren om jag nu får jobbet :)
 
 

23 dagar kvar!

Nu är det enast 23 dagar kvar till turkiet! så jag längtar! :) Tiden går så himla fort så man blir ju nästan rädd :)
Det bästa med allt är ju att vi kommer till turkeit på en fredag så blir väl att festa första dagen man kommer dit. Asså ni annar inte hur bra jag kommer ha det! haha ska sitta på stranden och gå och hämta gratis tropiska drinkar hela tiden, åååh nä nu tycker jag att det ska bli den 31 maj! 
 

shopping!

 
Var i Luleå för någon dag sen och shoppade lite så tänkte visa vad jag hade köpt:
Någon gullig top från gina.
Och jeansen från cubus.
 
                                                                                                                                                     
   
Två par franslinnen från H&M
Ett par blåa shorts från ginatricot.
Och grönt linne från H&M
Och två färg glada linnen från H&M
    
Och slutligen en bikini från H&M, liten bild men är man mesig så är man :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

bambambam

Åhh vad kul! har nu tänkt köpa en systemkamera så man får snygga bilder i turkland, har dock ingen aning vilken kamera jag ska ha... funderar i alla fall mellan Canon 600d Eller en nikon 5100d :) vilken tror ni är bäst?                 
 
 
 
   
 
 
 
 
 

go hard or go home!

Nu är det fan inte länge kvar till sommaren, så är bara att köra hårt dom sista dagarna, mitt kort går ut den 14de så har endast några ynkla dagar kvar :( men sen kör jag igång med gymmet igen så mycket roligare! :) och så kan man ju faktiskt börja springa ut nu, så det är ju ett plus :) 

Ord från en gud!

Haha så sant!

RSS 2.0