Första jobb dagen!

Jahapp då var det fredag och jag har absolut inge liv nu för tiden! Idag har jag sovit, ätit och nu håller jag på att städa och senare i kväll ska jag fara på första jobb dagen, och det blev på hotell valhall. Annars håller jag på att längta till utlandet men först av allt måste jag ju jobba så jag får pengar till det haha :) Har 6000 sparat till resan i maj men sen ska jag hinna med Gran Canaria 2 gånger och Riga en gång! vars ska jag få dom pengarna ifrån? :s
 
Lutar dock mer åt Ayia Napa, är nästan helt bestämt att det blir där i Maj och sen Alanya i Aug.. Just för att folk säger att det är roligare i Alanya i Aug och så ska typ halva kalix till Alanya... tråååkigt! 
 
Aja nog om det ni får ha en fortsatt trevlig kväll, och om ni super får ni supa för mig med! :) 
 

Beslutsångest

Åhh jag får typ beslutsångest...
Vars ska jag resa till i maj? Står mellan Turkiet och Ayia Napa..
Saken är bara den att det är så många från Kalix (stället jag bor) som ska till båda Turkiet och Ayia Napa och jag vill vara med nytt folk träffa nya människor osvosv, ja ni fattar? :) Men Elin försöker tvinga med mig till Ayia napa istället så det luter mer åt det hållet när jag aldrig har varit där och när Elin också heldre vill fara dit :) 
 
Vad tycker ni då?
 
Turkiet:
Ayia Napa:
 
 

Kondition!

Har precis avklarat ett litet konditions pass! Stod på crosstrainen i en halv timme och sen sprang jag allt vad jag hade för att gå upp i maxpuls. Efter nyår ska jag köra igång på riktigt, alltså med ordentlig kost också! Det är ju bara någon månad kvar till Gran Canaria så det är dags att sätta igång snart :) Inte ens för att jag känner att drucka på nyår nå mer :s Hade varit mycket skönare att bara äta godmat, med familjen och se rakterna vid 12 slaget.  Nä nu ska jag mysa ner mig under täcket och se någon film för att seda plugga lite tyska. Vi höres! :D
 

Kondition!

Har precis avklarat ett litet konditions pass! Stod på crosstrainen i en halv timme och sen sprang jag allt vad jag hade för att gå upp i maxpuls. Efter nyår ska jag köra igång på riktigt, alltså med ordentlig kost också! Det är ju bara någon månad kvar till Gran Canaria så det är dags att sätta igång snart :) Inte ens för att jag känner att drucka på nyår nå mer :s Hade varit mycket skönare att bara äta godmat, med familjen och se rakterna vid 12 slaget.  Nä nu ska jag mysa ner mig under täcket och se någon film för att seda plugga lite tyska. Vi höres! :D
 

Fredag!

Idag är det Fredag och jag har hunnit med rätt mycket! Har pratat med chefen över jobbet och planerat in ett möte med henne mot veckan, har gjort ett röv och ben pass med josse och sen har jag bara haft mys kväll, min syster är ju i kalix så man måste ju ta lite kvalitetstid! :) Imorgon ska jag i alla fall till stan med Jossan och handla lite julklappar och ta en fika, myspys! :)
 
Påtal om annat tjejer, Om ni vill få en snygg kropp så var inte rädd att styrketräna! Bara för du lyfter tunga vikter betyder det inte att du kommer se ut som en muskel knutt... Det är bara en ren myt, vi tjejer har så sjukt svårt att bygga muskler som killar kan. Så träna som en man du kommer fortfarande se ut som en tjej! :) 
 
Finns en bra artikel om detta om ni vill ha mer fakta:
 
http://www.traningsmagazinet.se/hur-kvinnor-borde-trana/

Vill tillbaka!

 
 
 
 Här är en meningslös liten video och jag varnar er att sänka ljudet för det låter förskräckligt! :) Men ska lägga ut mer party snuttar när jag får min dator tillbaks som nu är på laging, det här är bara en som jag hade på min mobil


Vi skapar en natt du sent kommer glömma!

Idag är det hela 15 minus ute och jag håller på att frysa ihjäl! Jag hatar vintern ibland men den har också sina fördelar så som:
-Julafton
-uppesittakvällen (hihi)
-Nyår
-Skoter
-julfika
 
Men om jag skulle få välja skulle kag helst vilja ha vinter från 20 december - 2 januri just så det hinner vra under jul och nyår. Men då blir det ju inte så värst lång skoter sesong.
 
Men snart drar jag ju dit palmerna bor! ;)
 
 
 
Glad tjej i solen, dock ser jag ut som pippi men man måste ju bjuda på sig ibland! :)
 
 

Man lever bara en gång!

Jaa.. Var ska jag börja. Veckan har varit rätt lugn. Var på bio igår med klassen och såg Hunger games. 
Den var helt okej, lite seg i början och inte det bästa slutet men annars var den bra! :) Köpte hur mycket godis som helst igår till bion och tog typ en tugga från varje! Men nu blir det skärpning på hög nivå fram till julen! Ska ju kanske till Gran canaria i februari med Josse & Tina och så kanske min lilla mamma också ville med, haha. Ibland undrar jag hur jag ska ha råd med allt. Om allt går som planerat kommer mitt år se ut så här:
 
 
 
 

Kalix town! ;)

Idag har jag varit på stan och fick hem mig lite nödvändiga & onödiga saker.
 
 
-Britney spears perfymen i blandad form :)
-Beyonce Heat (har inte provat den än men hoppas den lutar gott)
-Mineralpuder (transparent) från Collistar
-Ögonskugga
-Concealer (dock jävligt dåligt ska köpa en annan liknade)
-Svart och vit kajal
-Borste till ögonskuggan
-Läppglans
-Ögonfransböjare
 
 
Och lite vitaminer som hjälper för solbrännan, håret och naglar! Ska dock inte börja ta dom fören mot våren.
Är 60 tabletter så räcker cirka 2 månader :)
 
 
 

Tränings insparation!

Nu ska jag bita ihop fram till julafton, inga fler onyttigheter! Fast jag är så himla godis sugen hela tiden...
 
 
Så här hade jag tänkt se ut till sommaren! Eller vad säger du josse? :)
 
 

Första skoter turen!

Kom hem från älvsbyn för cirka 20 minuter sedan! 35 mil för att hämta en skoter och kan säga att det var så värt det! :) Provkörde den även nyss och den gick bara bra! :D Ååhhh vad härlig denna vinter kommer vara när jag har fått mig en skoter! :)

Glad tjej!

Fick just veta att jag ska på en arbetsintervju här någon gång snart! :) Så mest troligt ska jag få börja vikariera på sidan om skolan! :D Ska även och söka två andra tjänster imorgon också så då får man hoppas jag blir full av arbete! :D 

Världens godaste smootihe!

'
 
Av dom här sakerna kan ni göra väldens godaste smoothie som är speciellt god på sommaren och hur lätt som helst att tillaga:
- Yoghurt, sommarbär med smultron och jordgubbar.
- Hallon
- Melon
- Vindruvor (inte ett måste)
 
Nyttigt med gott! :) Ett perfekt mellanmål :)
 
 

Blicka framåt inte bakåt!

Idag vann min pappa 30 tusen och han har lovat att köpa en skoter till mig ^^
Bryr mig inte speciellt mycket hur den ser ut vill bara ha en som man kan köra. Kommer nog mest bara köra ut på älven och grilla när det blir vår. Så himla härligt med skoter! :) 
 
förövrigt så har jag lyckas sluta röka för tillfäligt. Jag hoppas innerligt att jag inte faller tillbaks till den där skiten!
Jag tycker det är okej att fest röka men hade tänk hålla mig från att festa ett tag nu också :) 
 
 
 

Förlåt mig herren för jag har syndat!

Nä men idag har jag haft min vildo dag, eller jag var på yoga men det gills inte! :) Så efter yogan for jag ner till stan pch handlade och köpte till att göra kyckling och räkmackor. Ibland måste man unna sig lite! :) Men på sidan om köpte jag faktiskt vattenmelon, ananas, hallon, vindruvor och en hunger control, så lite nyttig var jag ju iaf :)
 
Nu tänkte jag berätta om ett knep att gå ner väldigt fort i vikt som en man berättade åt mig när jag var utomlands: Han hade bara ätit vattenmeoln ett tag och gått ner sjukt mycket i vikt! Men det kan jag ju faktiskt tro men du går ju in i svält läge så det är väl inge jag skulle rekomendera :)
 
Här får ni en bild på mina super goda mackor! 
 
 

Bra dag på gymmet!

Idag har varit en bra dag på gymmet! började med ett lunch pass kring klockan 10 och senare klockan 19:00 hade jag ett pass på TC (H.I.T) som står för Högintensiv träning-HIT, och som avslut körde jag och josse lite röv/ben övningar. Jag hade fullt med energi och orkade vad som helst! hoppas all träning fortsätter så här :D
 
Annars så märker jag att min hjärna slår helt om när jag börjar komma in i freak trängings perioden, skulle inte komma på tanken att äta något onyttigt, förutom på min vilodag :) Men nu ska jag fortsätta blicka framår och träna intensivt varje dag fram till julafton. Efter jul blir det uppehåll fram till nyår :) 
 
Min kropp ska bli så snygg! Vänta bara ;)
 
 
Hoppas att ni som sitter och läser detta inlägg får jävligt ånges och tar tag i eran träning och packar er till gymmet eller gör några övningar hemma! :) Den sista bilden är en väldigt lätt och bra röv övning! :)
 
 
 
 

healthy.

Har haft en himla skön dag! Har bara haft en lektion så efter den for jag och körde lite kondition. Nu sitter jag är hemma och bara tar det lugnt. 
 
Sedan åt jag ju världens godaste lunch! frukt och smoothie (hallon&blåbär)
 
 

Hur går detta till?

Ibland kan jag tycka det här med träning är lite orättvist! Serisöst jag har gått ner 2 kg på en vecka och ändå har jag inte hållt någon spricellt diet, åt pizza igår + godis och tacos idag så jag måste har en jävligt bra förbränning, mellan tiden andra kämpar som tok och går ändå knappt ner något. Men nu på Måndag ska jag iaf börja äta endast nyttig mat igen, och inge godis! 
 
Snart ska jag bli vältränad så bitches be like :O

I'm only gonna break break your break break your heart!

 

If you fall for me
I'm not easy to please
I'm might tear you apart
Told you from the start, baby, from the start

 

 

 


Vad ska man skriva här då?

Åhh jag blir så skoter sugen när jag ser hur mycket snö det har kommit, men tror ni jag har någon skoter då? nä...
Men ska önska mig från tomtefar en fin liten skoter som lilla jag kan få^^ Då kommer jag ha något att göra hela vintern! :D Tänk en varm vår dag med en skoter och sedan grilla eller fara till skärgården och slappa! ååh nä nu får det gärna bli jul så jag kanske kan få mig en skoter! :D

För dig som är lat!

En enkel arm övning är denna: 
 
du placerar endast armbågen längst ut och tar hantel och håller så länge du orkar.
 

healthy food

Idag har jag tillagat min speciella tacos! Mycket protiener och innehåller ca 350 kcal per portion. 
Det är hur enkelt som helst och smakar inte dåligt!
 
Allt du behöver är:          
 
-quorn köttfärs
-lättkvarg
-gurka
-tacokrydda
-vitlök
-paprika (om du vill)                 
-salt
-svartpeppar
 
Börjar med att tina upp köttfärsen och sedan stekar jag den i låg värme. Tillsätter sedan en hackad paprika, en tacokryddad påse och en dl vatten. Under tiden köttfärsen håller på att bli varm sätter jag igång med såsen och börjar med att hackar gurkan i riktigt små skivor. Sedan pressa en vitlöksklyfta i kvargen och slutligen blandar jag i gurkan, svartpeppar och salt i kvargen och voila maten är klar. 
 
Varför jag valde Tzatziki är för att gurkvattnet löser upp kvargen så såsen inte blir så tjock. Tzatziki är helt klart de godare allternativet om man ska göra såser av kvarg. 
 
 
 
Och jag kan tipsa detta för både folk som vill gå ner i vikt eller skaffa sig en fit kropp.
 
 

Jag vill och jag kan!

Nu är jag igång igen!
Äntligen ska jag börja få igång min kondition igen och få bort fläsket som har kommit under sommaren.
Idag körde jag ett så hårt armpass så min mjölksyra verkligen satte igång. Och vet ni vad? jag ska försöka sluta röka helt nu! Eftersom jag ska hålla mig från festandet till nyår så lär det ju inte vara så himla svårt. Ska även sluta äta godis så vardagarna och hålla mig till nyttig och proteinrik mat. 
 
Nä nu är jag stolt över mig själv igen. 
1. sköta skolan.
2. bli fit 
3. sluta med godis
4. börja äta hälsosam mat.
5. sluta röka.
 
Det här är mina löften!
 
jag håller på att bli värsta golden girl! :)
 

skjut mig

Jag har allt för många saker att bära på mina axlar. Har 3 skoluppifter som ska vara klara iväll och klockan är redan 20 i 11 och sedan har jag 3 prov i veckan + ett av provet är ett matte prov och jag ligger långt bak har knappt orkat göra en enda fråga, men jag får väl skylla mig själv för att vara lat. Nä nu blir det att kriga igenom denna vecka och som sagt lovade jag mig själv i fylle inlägget att jag skulle börja sköta skola igen! :)

fylle inlägg!

hej bloggen! Nu tänkte jag skriva ett fylle inlägg här.

Jaa, jag kom just hem och nu är jag så less på allt som har med festa att göra. Jag vill bara gå ut min skola och växa upp. Så tråkigt att träffa samma gamla vanliga människor. Vill prova på något nytt, träffa nya människor och nya ställen. Jag vill flytta! Men som sagt efter skolan ska jag flytta till magaluf och bo där ett år och sedan börja plugga vidare, och då blir det mest troligt Umeå för min del! Dels för mins syskon har pluggat där och när man har hälsat på dom så känns det bara som att jag trivs i Umeå, och för att det är fortfarande inte allt för långt bort från familjen. 

Nä men nu känns det som att det börjar spåra, allt för mycket festanden! Nu ska jag bli en duktigt flicka som lägger all sin energi på skolan och träningen. Ska börja plugga så jävla hårt att jag får A ++ i allt! 
Nä men på riktgt jag ska skärpa mig nu! dags att skaffa pojkvän och blir inne sittare! :)

Halloween :)

jahapp då var halloween dag 1 avklarad. Kan då säga en sak jag ska aldrig mer ha fest hemma hos mig. 
Annars har kvällen varit helt okej, dock har jag inte kunnat dricka så mycket pågrund av att jag var tvungen att se efter alla och se efter mitt hus. Men nåja vad gör det om hundra år när allting kommer kring?!
 
så här fina var vi ikväll haha :) 

RSS 2.0