Mycket har hänt!

Vars ska jag börja? Matte provet blev flyttat till nästa onsdag så jag är super glad över det! Nu behöver jag bara fokusera på Tyska provet som är imorgon. Annars så kom jag precis hem från gymmet, idag körde jag dubbla pass på grund av att jag hade vilodag igår. Så Mage, rygg och armar stod på schemat, och imorgon blir det ben rumpa och vader. Just nu sitter jag och myser med massa gottigott! Nötter, Kesella och en Goodlife bars! Lägger hellre min kalorier på sånt än äckel godis! Fyfan vad illa jag fick må av godiset..Aldrig mer igen säger jag bara! Hehe (förutom på alla <3 dag då) Men idag har jag även varit till stallet och fotat massa fina hästar! Åååh dom blev så glada och kom springande mot mig! Så himla söta. Men nu hade jag faktiskt tänkt plugga in tyskan så det går bra i morgon (Dumma mig som alltid börjar plugga en dag innan) Ska bli ändring på det! :D
Visste ni att jag faktiskt hade häst när jag var liten? Dock god ha när jag var cirka 8-9år! Hade gärna kunnat ha en häst men så himla mycket jobb.. Men nog är dom allt söta att se på :D
 
 
 
 
 
 
 
 

Elaka människor irriterar mig!

Alltså jag blir så less när jag sitter och ser hur elaka människor faktiskt är på internet.. Helt sjukt ju! Vill inte peka ut någon speciell person men usch vad irriterande det är. Mår man allvarligt bättre av att sitta och trycka ner andra människor? Bara för att ni inte tycker om någon eller att man störs sig på någon behöver man inte skriva förolämpande saker. Tjockis, slampa, hora, äckel, idiot, slyna, bög, blatte osvosv. Vem har inte fått höra någon av dessa ord? Men vill ni veta en sak? Bara för att ni skriver kränkande saker kommer inte den personen bli som du vill! Alla är olika och det är något man borde vara glad över. Alla är unik på sitt sätt och alla har lika mycket rätt som dig att leva som just den personen vill. 
 
Dags att sluta döma folk?
Nej det går inte. Visste ni att direkt då ni har mött en människa har ni granskat henne/honom och gjort en uppfattning om personen? Det är inget man kan hindra utan det sker i det omedvetna. Men kom ihåg att man ska aldrig lita på sin första tolkning om en person! 
 
Mobbning om någons utseende? 
Bara för att vårt samhälle är fuckat betyder det inte att man får säga som man vill till någon."Nä men vi har ju yttrandefrihetsgrundlagen, jag får säga vad jag vill". Nejnejnej och nej igen. Visst får du tycka som du vill men man kan ju fortfarande bete sig. De människor som trotsar gruppens olika normerna och värderingar som säger hur en person ska se ut för att passa in kan oftast bli utfryst och nedtrampad. Till er som kör erat eget race vill jag bara påpeka att det är verkligen inge fel med er utan på hur samhället är idag. Skönhets ideal och hungern om att passa in har fått alldeles för stor betydelse. 
 
Är vi verkligen så brydda om vad andra tycker om oss?
Jag tror dom flesta är beroende av andras samtycke om än själv. Jag tror nästan att ungdomar är mer brydda om vad andra tycker om dom än vad dom tycker om sig själva. Men jag har alltid trott på att om man ska lyckas måste man göra tvärtom. Men det är ju bara mina teori. Ordet normal borde inte existera, vilka är det som avgör vad som är normalt? Vilka är det som avgör om normalt är rätt?
 
Folk med dålig självförtroende och dålig självkänsla
Jag blir så ledsen när jag ser unga människor med dåligt självförtroende/självkänsla. Jag vill bara gå fram och krama dom och berätta att man inte kan bli älskad av alla och att man inte kan bry sig om vad varende jävel har att tycka om en. Det finns ungefär 7 miljarder människor på jorden så vad gör det att några få inte gillar dig då? Börja se de vackra i dig själv istället för de negativa, våga stå för vad du tycker, umgås bara med personer som ger dig bra energi och undvik helt folk som kväver den ifrån dig. 
 
Men jag ska inte låsas vara någon ängel för det är jag verkligen inte och det finns verkligen personer som jag inte tål men ska i fortsättningen verkligen tänka på vad jag för ut för singnaler och försöka mitt bästa för att inte såra andra människor. Nu märkte jag att jag hade skrivit why too mutch så tänkte avsluta här! Ha en fortsatt trevlig tisdag kära läsare! :)
 
Har inte orkat rätta texten så hoppas ni klarar av att läsa den! :)
 
 
 
 

19 dagar utan godis och idag syndar jag!

Efter at ha hållt mig i 19 dagar var det äntligen dags för att äta lite godis! Köpte hem lösvikt godis så jag orkar plugga.. Har gett upp deffen nu, eller kommer fortfarande äta nyttigare och mycket protein men ska orkar inte hålla mig från allt gott. Men jag tycker faktiskt det är roligt att köra nå sånt i bland bara för att se om man klarar  att hålla sig. Har även farit i Haparanda idag och fick hem med mig hem 2 par jeans så jag är nöjd! :)
Måste faktiskt erkänna att det var inte speciellt gott. 

Mitt upplägg :)

Så här hade jag tänkt lägga upp det som svar till kommentaren! :) Alltså ska jag köra mage varannan dag i en månads tid :) Ni får gärna skriva en kommentar om ni inte tycker att detta kommer funka :) Men Magen ska i all fall få vila 48 timmer mellan passen :)
 

Jag har väntat förlänge!

Nu ska jag börja satsa mer på magen! Det är inte länge kvar till Gran Canaria nu är väl dags att börja mata lite! Vill verkligen få lite svaga magrutor till sommaren. Så den här månaden fram över jag ska fokusera mest på magen. I dags läga ser det ut så här:
Och ja jag vet att det är samma sak att stå i sprotbh som i vanlig BH men jag ville ändå göra det suddigt (är man mesig så är man) Om jag ska vara ärlig så tycker jag faktiskt inte att det är samma sak. Men de ska bli kul att se en månad framöver om det har blivit några resultat! :D Wish me good luck.. Det behöver jag nog :)
 
 
 
 
 
 

Idag är en bra dag!

Humöret är på topp! Vaknade ganska tidigt så har hunnit med en brakar frukost och en promenad men hundarna eller lättare sagt gick dom och jag åkte på mina uggs, haha. Idag känns det som att träningen kommer gå svin bra! Har tänkt köra en halvtimme på crosstrainen och 10 min intervaller och sedan är det ben & rumpaah.
 
Men annars så har jag haft en riktig syndar helg! Fredag var jag till Luleå och shoppade, kan kanske visa vad jag har köpt om orken finns där sen. Men i alla fall så for jag och Elin och åt kina mat till lunch. (första synden) Sen på lördag har vi filmmys hos henne eftersom hennes föräldrar var bortresta. Så då gjorde vi go middag, vilket blev fajitas. (andra synden) Men jag har i alla fall hållit mig från godis. 17 dagar utan godis! fyfan vad bra jag är! Hade ändå tänkt ge upp min deff snart. 14 februari ger jag upp! Då är det alla <3 dag och då ska jag flotta! :D 
 
Juste just nu håller jag på att göra en slush av vattenmelon, hallor och blodapelsin! Kan skriva sen om det var god eller inte, josse tipsade om detta! :) 
 
Självständiga kvinnor som skottade snö och gjorde upp en eld! 

Min dag i bilder!

Vet att jag har varit sämst på att uppdatera idag... egentligen tycker jag det är rätt meningslöst att skriva sådana här inlägg. "Idag har jag" blabla... Som att någon egentligen bryr sig? haha..Men ja, vad har jag gjort idag då? Det vanliga, gått skola, ätit och gymmat.  
I morgon bär det av till Luleå för lite shopping. Kommer säkert inte ens hitta något som vanligt men så kan det gå! Ska även synda från "deffen" För till lunch hade vi tänkt oss kinamat och sen till middag blir det även tacos! Så kommer nog överstiga 2000kcal. 

Brun utan solarium?

Får så himla många frågor om hur jag har kunnat bli så brun, så nu ska ni få veta hemligheten!
Hemliga ingrediensen är Morötter! På riktigt. Betakaroten är ett färgämne som bland annat triggar hudens förmåga att bli brun. De gör en alltså brunare, men ni kommer ju få en mycket fulare bränna en den man får på sommaren så jag skulle endast tipsa om att äta det på vintern! :) Det går att köpa i tablett form också men ni kan också bara äta morötter. Så istället för att slösa massa pengar på solarium och få hudcancer ät då istället morötter och bli brun genom det! :) Funkar dock inte på alla har jag hört men på mig funkade det prima! (y) lycka till! :) 
 
 
 
 

Måste bara få uttrycka mig!

Alltså... När blev alla så himla blåögda? Ser hur folk delar sådana artiklar hela tiden om och om igen samma gamla visa. Har dock inte läst denna artikeln själv så har ingen aning om den stämmer eller inte men det skulle jag inte tro.. Innan ni börjar bli upprörda över artiklar som denna borde man faktiskt kolla källor (dock borde jag ha kollat innan jag skriver ett inlägg men det har jag inte tid med för jag har hemprov) Hur som helst så här lyder artikeln:
 
Hur stor chans är det att detta faktiskt är sant? Inte så stor men vem vet... Men budskapet jag ville ge är att hälften av det ni kommer läsa på Facebook inte är sant och det hoppas jag att ni fattar det!
Sorry för felstavning om ni hittar något man jag har väldigt bråttom!
 

Hur ska man hålla humöret?

Alltså jag orkar snart inte med det här nå mer! Vill bara bli klar med skolan nu på en gång.. Men vad sa jag om att klaga? Det gör inte direkt saken bättre... Nu ska jag kriga mig igenom dom sista uppgifterna. Imorgon har jag i alla fall labb så det kommer ju bli roligt! I morgon har jag även ett viktigt samtal om jobb så det kanske får en på bättre humör? Jag får i alla fall hoppas på det bästa! :) 
 
Nä nu ska jag försöka vara positiv och bara lägga energi på bra saker. Nu ska jag sätta mig ner och skriva ett x antal sidor och sedan köra ett mag pass. Det får gärna ta och bli sommar nu, man mår så bra på sommarn! Har även fått en utbytesstudent i klassen från Nya Zeeland så det är ju lite roligt! Fast jag är ju inte världens bästa på att prata engelska men det löser sig nog, men jaja nu ska jag inte sitta och babbla massa svammel här utan nu ska jag faktiskt ta och göra bort mina skoluppgifter.. 
 
 
Men ni får ha en fortsatt trevlig dag även fast det bara var massa gnäll från min sida! Hoppas ni har haft en bättre dag än mig och att ni inte sitter och bittrar över småsaker :) Hejdå på er! :)
 
 

Onsdag 22 Januari

2 dagar kvar till det blir helg, jag längtar så otroligt mycket. Träningen är väl inte på topp just nu.. Har verkligen tappat motivationen. Har fått så otroligt ont i magen dom senaste dagarna, riktigt krampar hela tiden non stop. Någon som har en aning vad som kan vara fel på mig? Ska i alla fall fara och kolla upp det om det inte går över snart. Annars så har jag hunnit med att armpass idag med Elin under lunchrasten, har också blivit bjuden på middag av hennes mamma. Så det blir lax idag, namnam :)
 
Nu ska jag ta en PN på hopp om att må bättre när jag vaknar.. Usch för det här :s Men det är bara bita ihop det hade kunnat vara mycket värre. Jag är ju inte döende trots allt, förhoppningsvis iaf! Skämt & sido :)
 
Egooo fotarn! :)
 
 
 
 
 

Fadderbarn!

Det här är Sehadu Minsara. Han är 4 år och kommer från Sri Lanka! Nästa månad ska jag bli fadder åt en lite flicka! Känns som att flickor är mer utsatta en pojkarna... Förhoppningsvis kan man ta sig dit nästa åt och besöka dom. Jag Får hoppas på det bästa! :) 
 
'
 
 
 
 
Kom ihåg att inte vara självisk och kom ihåg att ni har det rätt så bra! Så nästa gång ni ska gnälla, gnäll över något som är värt att gnälla över! Jag har nu bestämt mig att bli mer generös och en bättre människa! 
 
 
 
 

Så taggad till morgondagen!

Imorgon börjar jag 12:00, alltså behöver jag inte stiga upp förrän 11:00. Sen ska och gymma klockan 13:00 och sen ska jag gå ner till stan med Elin och shoppa lite. Sen ska vi gå förbi jossan och fira hon eftersom Josse fyller 17 hela år imorgon! Grattis stumpan!
 
Så alltså imorgon kommer jag köra riktigt hårt på gymmet. Första ett cardiopass på dagen och ett magpass på kvällen! Så ska verkligen ladda upp med nyttigheter till frukost. 
 
Nä men nu ska jag sova så min kropp är utvilad imorgon. För övrigt är den endast 26 dagar kvar av min deff. Så nu är det bara stå ut 26 dagar till sen en dag uppehåll eftersom det är alla <3 dag och sen börjar jag köra igen tills det bär av utomlands som är ungefär i 28 feb :)
 

Provade baka för första gången med proteinpulver!

Gjorde någon slags deg bara och satt hallon på haha! Smakar som chokladbollar faktiskt!
Ser dock bara ut som en ändå röra och jag kan ju inte påstå att det var det godaste jag ätit men var helt okej!
Den innehåller chokladproteinpulver, lite olivolja, fiberhavregryn, kessela, vatten och kakao. Sedan använde jag mig av fejksocker och satt över "degen" och sedan satte jag hallon! :D
 
Haha här ser ni mästerverket! :)
 

Hemprov

Sitter här med elin och håller på att skriva ett hemprov... Usch så tråkigt. Men klockan 6 tar vi en paus och drar till gymmet istället. Men nu har vi myst till det med lite gottigott! En proteshake och vattenmelon.
 
 
 

Klockan 12.36 ligger jag fortfarande i sängen

Jag älskar söndagar! 
Ligger fortfarande i sängen och klockan är snart 13:00. Hur som helst har jag en hel del att dela med mig av.
Har nämligen fått mitt paket från gymgrossisten, 16 bars, en shake, världens godaste protein pulver och celsius!
Alltså seriöst det smakade som köpets milkshake på sommaren. Älskar verkligen mitt nya proteinpulver :)
 
Ikväll är det ett benpass som väntar på dig... Usch jag längtar inte kan jag ju säga :s Finns inte som är så jobbigt som att köra ben/rumpa. Känns ju som att man går runt och bär på två tunga stenar efteråt! :)
 
Juste det har gått 10 dagar utan godis nu! Så jävla stolt jag är :D 10 dagar kanske inte låter så mycket men för en gottegris som mig är det fan stort! :D Stolt tjej :)
 
 
 
 
 
 

Fredags mys!

Idag är det fredag och det ända jag ska göra är att slappa och ta det lungt kanske kolla någon film.. Får väl se, har inga som helst planer i alla fall. Håller även på att göra lite glass som jag kan äta till filmen sen. Den är gjord av kvarg och protein pulver + lite bär :) 
 
Min hårfärg är mer lik den här än vad som jag la ut igår.. Men börjar vänja mig med den så kanske behåller den ett tag till :) Ha en trevlig helg alla! :)
 

Leg day!

Idag har jag kört ben/rumpa. Har tagit vilodag 2 dagar nu så det var då på tiden att dra sig till gymmet, eller körde ett magpass hemma i tisdags men det var ju inte speciellt seriöst om man säger så. Nu har jag bestämt mig att jag ska deffa tills den 14 februari för då är det alla hjärtans dag! :)
 
Och ni kanske undrar varför jag har börjat deffa den här tiden på året och det är nämlingen så att jag drar utomlands i slutet av Februari! Ska bli som himla skönt att komma bort från kylan ett tag :) 
 
Juste en till sak! Jag har fått världens fulaste hårfärg! :( Vet inte vad jag ska göra åt mitt hår... Kanske bara inte är van och det kanske blir bättre efter några duschar? Men är en vandrade morot -.-
 
Elin hade en fotouppgift så snäll som man är fick man ställa upp!
  
 
Fast det är inte riktigt lika orange som på bilden :) Tur är väl det... Man ska fan inte mixtra med hår :)
 
 
 
 
 
 
 

Idag ska det hinnas med mycket!

För det första ska jag köra ett magpass med Tina & Elin, sen ska jag även färga håret och hinna räkna matte...
Egentligen vill jag bara ligga i sängen hela dagen och mysa! Varför har man inte en pojkvän sånna här dagar?
Nåja det är bara ta och ställa sig upp och sätta igång! Jag ligger så efter i matten så det är sjukt.. Jag har varit allderless för lat förra terminen men nu jävlar! :D
 
 
Nu sa jag gå och plugga matte och bli as smart! 
Vars är min vänstra hjärnhalva när det gäller matte?....
 
 
 
 
 
 

Känner att det är dags för vilodag snart!

Idag var jag rätt seg på gymmet... Hade inte mycker energi så hade tänkt ta en vilodag snart :) Dock ska jag köra mage imorgon med Tina och Elin så får bli på onsdag :) För den delen har jag verkligen märkt hur upprörda vissa verkar bli för att jag inte har några sepciella dagar för vilodagar? :) Men för att reda ut det så kan jag säga att jag tar vilodag när min kropp säger att jag ska ta vilodag. Så det är olika från vecka till vecka! Om jag har haft träningsvärk i 3 dagar så tar jag absolut vilodag, eller som nu (då jag är slut i kroppen) 
 
Nä hejdå alla sura jävlar och till er andra ha en bra kväll! :)
 

Hur ljus kommer man våga bli?

Jag vet inte vad jag ska göra med mitt hår men hur mycket ljusare vågar man göra det?
Vet att det är jätte dålig kvalla på bilderna men men...
Alltså har inte gjort slingorna än men snart så :) På bilderna är det ju slingit men tror nästan ajg ska göra ännu mer.
 

Vem har sagt att nyttig mat behöver vara äckligt?

Idag har jag kört 50 minuter crosstrainer, 10 minuter löpning och 10 minuter intervaller. Fyfan vad jag ska få upp min kondition nu! När man har varit rökare förut så har ju konditionen försämrats men allt sitter ändå i huvudet! Men nu känner äntligen att jag börjar orkar mer på bandet! :D Så himla kul när det går uppåt! :) Kom ihåg alla rökare att fimpa röken och behålla glöden! ;) 
 
Idag gjorde jag laxfile, så jävla gott! 
Gud jag vet inte hur jag ska uttrycka mig men jag har börjat må så sjukt bra! Nya kosten och den ökade träningen har verkligen fått mig på bästa humöret någonsin och jag har fått så sjukt mycket motivation och ork!
Hade kunnat springa jorden runt känns det som! Så himla glad tjej! :D Allt är på topp nu!

Frulle innan gym!

Precis ätit frukost och nu har jag börjat taggat upp för gymmet! Det är så jäkla skönt att köra kondition på morgonen och gym på kvällen! :) Fast morgon ska jag väl inte kalla att det är bara för jag sover hur länge som helst? :)
 
Till frukost blev det en hårdbröd macka med tonfisk och ägg, namnam :)
 

Beställning på g!

Då har man beställt hem lite bars, celsius, protepulver och en shake till de :) 
Kommer bli intressant att se om jag får användning av detta eller om det bara var som att kasta pengar i sjön :)
Får hoppas på det bästa :) Var riktigt tjejig och tog protein pulver som är speciellt gjort till tjejer :) 
Nä nu är det sovdags för min del! imorgon väntas ett ben pass på mig... Längtar inte kan jag då säga :)
 

Mördar magen!

Just avklarat ett magpass, eller det var väl ett tag sen nu men.
Ikväll blir det film mys, snabba cash 3, ja jag är som sagt lite efter haha :) 
på tal om annat, min magövning är fan den bästa! Det är 3 olika övningar (välj dina 3 favoriter) Sen kör du varje övning i 20sek och när du har gjort det gör du det igen och igen och igen och igen alltså 5 minuter non stop sen kör du x 4! Annars var detta ett ganska slött pass förutom denna övning. körde 15 minuter cardio och sen 30 min mage. Vet att jag sa att jag skulle lägga ut övningar man kan göra hemma men har inte orkat fota sorry sorry :) 
 
Mitt lördags godis består av en swebar och vattenmeolon! Fyfan vad bra tips jag fick med swebar istället för godis!
 
 

vad vill jag åstadkomma med min träning?

Fick en kommentar när någon frågade mig vad jag ville åstadkomma med min träning.
Så tänkte visa lite bilder på vad som är mina "mål" 
 
 
Vill helt enkelt få en riktgt tight kropp. En fast röv och början/inte allt för stora magrutor :) 
Men nog förstår jag att det tar längre tid än några månader att åstadkomma en sådan kropp. Men mina mål så småning om är att få en liknade kropp som tjejerna uppe på bilderna :) 
 
Sen så vill jag också få en vig kropp! 
 
Hoppas du fick svaret du sökte efter! Ha en förtsatt trevlig helg gott folk!

Min favorit övning för ryggen!

Vet att någon eller några frågade om övningar man kan göra hemma och jag tänkte visa imorgon!
Men nu ska ni får se min favorit övning för axlarna/ryggen:
Den stående hjälper du till mer med magen så den liggandes är mycket tyngre! :)
Den är i alla fall jätte bra och verkligen jätte lätt :) Men påtal om deffningen, seriöst hur klarar ni av detta?
Jag frästa åt någon utan anledning för jag blir så lätt irriternad när jag ligger på ett underskott så funderar på att sluta räkna nå jävla kalorier och bara börja äta mer proteiner. Fick så dåligt samvete sen :( stackars kille! Nä jag kan inte ligga på ett underskott utan att förvandlas till en riktig bitch! Annars så gick träningen lika bra som förut men jag vill inte gå runt och vara dryg mot andra... Jag + godis + godmat = snäll Amanda, men jag + inte nog med mat och inge godis = hemsk människa. Ha en fortsatt trevlig kväll alla!
 
 

Denna snygg hårfärg

 
Tänk vad fint att ha denna hår färg till sommaren istället? Sen till hösten blir man mörkbrun hårig :D
 
 

Ljushårig igen??!!

Jag saknar faktsikt mitt blonda hår ibland!
Har så jäkla lust att färga det ljusbrunt med blonda slingor! 
Vad tycker ni bli mörkhårigare eller ljusbrunt hår men blonda slingor? :)
Beslut ångest... 
 
 
 

Det här var ju kul :)

Då var man på 11 plats! :) Fortsätt läs och kommentera! :)

Något riktigt störande!

Alltså tjejer och killar,
Det här är så sjukt störande! Blir så irriterad på alla bilder om squat. Alltså visst det är en as bra övning om man har vikter till. Men det är inte direkt så att den är någon magisk övning som gör din röv svin snygg? Haha.
Tror den här tjejen har tränat rätt så mycket mer än några squats per dag. "gör 20 squats per dag och få den snygga röven du alltid ha drömt om" 
 
Men visst jag kör denna övning varje gång jag kör rumpa och jag gillar den men den är då inte bättre än någon annan övning! utfall steg med höga vikter tar så mycker mer i röven, sen har vi ju mark lyft som också är riktigt bra! Så om ni ska ha en snygg röv till sommaren är det bara kämpa som fan och börja köra mer rumpövningar än squats! För om squats ska ta på röven behöver man minst 20 kg extra i vikter och gå riktigt långt ner. (och detta är för mig om ni inte förstod det) 
 
Detta var allt för mig!

Jag utan godis = arg tjej!

Första deff dagen och jag saknar mitt godis!
Hur fan klarar ni människor av att inte äta godis? Alltså godis är ju det godaste som finns! Hade kunna leva på godis.. Men nä, om jag har sagt att jag ska göra en sak så ska jag banne med gör det också! Det är bara en sak jag inte riktigt förstått ännu, och det är hur länge ska man deffa? Är det upp till en själv eller ska man följa nå jävla schema? Hade tänkt mig en månad.. Eller är det för kort? 
 
Som ni vet skriv bara en kommentar om ni själv har deffat eller har läst om det! :)
Tacksam för svar ganska snabbt! :)
 
 
Kvarg och ägg (mellanmål)
Kycklig (lunch)
 
Förutom suget efter godiset går det prima (y) 

Prestationsångesten efter en snygg kropp blir värre varje dag som går.

 

Som rubriken lyder, Prestationsångesten efter en snygg kropp blir värre varje dag som går. Tjejer och killar, kvinnor som män har allt för höga krav på sig själv. Inte bara träningen men just det här inlägget kommer handla om hur ens liv kan se ut genom ens egna ögon och inte som andra ser en. 

Så vad är Prestationsångest? Jo "Prestationsångest träder in när det ställs krav på oss. Vi tror ofta att det är rädsla för att inte leva upp till våra egna krav som skapar ångest, men det är inte sant. Det är rädsla för att inte leva upp till andras förväntningar som skapar prestationsångest. Prestationsångest uppkommer i alla tänkbara situationer där vi känner att vi måste lyckas" Jag tror att alla, i alla fall dom flesta har/haft detta någon gång eller kommer i alla fall så småning om möta detta. 

Drömmen efter en perfekt kropp kommer aldrig gå i uppfyllelse, iaf inte i dina ögon. Du hittar alltid fel på din kropp även fast du inte ser dig tjock så kommer din kropp aldrig bli perfekt. Du sätter bara högre och högre krav på dig själv och kör ut dig till max! Från att ha tränat varje dag börjar du kanske träna 2-3 gånger på dag. Men träningen och hålla kosten har fått mer betydelse för dig. Nu handlar det inte bara om att få en snygg kropp utan det har blivit en del av dig. 

Det sociala livet har du gett upp för länge sedan. Visst kanske du träffa dina kompisar och fortfarande umgås med din familj men att fara ut och festa en helg skulle inte komma på tanken. Dels för att alkohol förstör träningen men den största anledningen är att du inte har något intresse mer. Istället spenderar du din helg på en plats som du mår bra över, på gymmet. Jag provade fara ut någon gång förut men du sitter bara och längtar hem och tänker fyfan vad tur att jag är nykter. Ser hur människor gör bort sig, far hem med någon dom verkligen aldrig hade vilja ha något att göra med, människor som sitter och öppnar upp sig till en främling och människor som sitter och snackar skit bara för att dom har modet till att säg vad dom tycker nu. 

Ord man ofta får höra "Du förstör din ungdom när du bara tränar, kom och gör något roligt istället"Tro mig träning är roligt, bland det roligaste som finns faktiskt! Jag ser inte grejen i att dricka varje helg, för det tycker inte jag är rolig. Sitta i etta och dricka öl? Vars är det och lev livet liksom? Jag brukar resa ganska mycket så är inte det att leva livet? Se nya platser, nya kulturer träffa olika människor helt enkelt prova på nya saker. 

Jag har aldrig varit en tjej som har brytt mig om min kropp för jag har alltid varit smal. Men sen när jag skulle börja första året blev jag mycket större. Så började min historia faktiskt. Jag vägde 60kg (låter kanske inte så mycket men jag är bara 160cm) Jag hade blivit riktigt rund i ansiktet, så det var då jag fick sådan motivation till att gå ner i vikt så jag gjorde det. Tog mig 3 månader att tappa 7kg. Sedan till sommaren hade jag gått ner 10kg, jag vägde alltså 50kg. Då tyckte jag min kropp var helt okej. Hade uppehåll en hel sommar. Gick kanske upp 3 kilo. Då var vi på 53 kilo. Började smått gymma på hösten, men den här gånger skulle jag bygga muskler. Visst gick jag ner till 50 kg igen men det var inte mina krav.

Träningen går före allt. För varje dag som går växer träningen och tar en stor plats i ditt "hjärta". Som sagt du ger upp det sociala livet, träningen gör före skolan. Träningen går nästan före allt. Jag nämnde ju att att jag fortfarande umgås med människor som faktiskt betyder något för mig. Elin är nog den jag umgås mest med men hon är ju som en syster för mig. Henne blir man inte av med så lätt kan jag säga! Efter att ha känt varandra i cirka 16 år och endast haft 2 bråk har man fan gjort det riktigt bra! Men klart man blir less på varandra och tjafsar om små saker då och då men allvarligt talat tror jag att hon är den jag skulle stå ut med mest, även fast vi båda är alldeles för stolta av oss och verkligen går varandra på nerverna är hon ändå den som förstår hur jag tänker och är mig mest lik. Då menar jag inte att hon förstår mig på ett sådant töntigt sett utan mer jaa hon förstår vad jag menar i alla fall. Kan inte påstå att vi är speciellt snälla mot varandra, men vi är ärliga. Vi kan säga exakt vad vi tycker om varandra. Så just därför är hon mer som en syster än en vän.  Fast en syster är ju också en vän? Men ja ni fattar :)

Tillbaks till träningen. Har som sagt börjat deffa nu. Vilket kortfattat betyder att man ska äta mer proteiner och mindre kolhydrater. Man ligget alltså på ett underskott och för att behålla musklerna måste du äta väldigt mycket protein. Jag kör på min vikt gånger 2 så alltså minst 100g protein per dag. Juste vet ni vad jag har gjort i dag då? Jo jag har kört 110 minuter cardio. 60 minuter crosstrainer, 10 minuter löpning och 40 minuter power walk. I kväll väntar ett kört gympass också.

Men nu tänkte jag sluta skriva eftersom att inlägget blir alldeles för långt men nu har ni i alla fall fått en uppfattning om hur det ser ut genom mina ögon.

 

 

 

 

Ungefär så här kommer det att se ut. Kommer nog lägga till lite mer mat  märkte jag nu men på ett ungefär. Vill inte bli allt för smal så tänkte bara ligga på ett underskott på 500 kcal. Så måste lägga till lite mer i mitt schema. Men deffa gör man framförallt för att få fram musklerna, alltså göra musklerna mer synliga.
 

 
 
 

 

 

 


I'm back!

Vad glad jag blir att se att mina besökare inte har försvunnit! 
Men nu ska jag börja skärpa mig och börja blogga igen! :)
Ska nämnligen börja deffa med Elin om en vecka så vi får se hur det kommer att gå.
 
Har haft vilodag idag, vilket verkligen behövdes.
Har haft träningsvärk i 3 dagar nu så det var verkligen dags.
Men om ni vet några goda maträtter man kan laga när man deffar är det bara skriva en kommentar!
Är väldigt tacksam för ni fortfarande läser min blogg efter mitt uppehåll! :)
Ni är guld värda! :D
 
 Lite nya & gamla bilder!
 
 
Nu blir det skärpning på riktgt ska fan klara att deffa! Nu ska allt fläsk bort..
Låren är värst, dom ska försvinna, och bilder på mina ben är för 2 år sen dom är större nu!
Men magen börjar ju bli lite mindre om man ser bilden nera mot dom där uppe (y) 
Armarna behöver inte bli nå smalara iaf! 
Kan visa ett schema senare hur det kommer se ut! 
Ha en forsatt bra kväll gott folk!
 
 
 
 
 

100 saker innan man dör!

1. Gå på skumparty

2. Springa ett maraton
3. Hoppa bungyjump
4. Bli nöjd med din kropp
5. Gå på någon högklassig fotbollsmatch t ex Barca – Real Madrid
6. Rädda någons liv
7. Se ett formel-1 lopp live
8. Resa jorden runt
9. Gifta dig
10. Skaffa barn
11. Skriva en bok
12. Rida på en strand
13. Se norrsken
14. Bada isvak
15. Bila genom USA
16. Tatuera dig
17. Testa bergsklättring
18. Rida kamel i öknen
19. Synas i tv
20. Lära dig att surfa
21. Simma med delfiner
22. Åka på safari
23. Sjunga offentligt – karaoke räknas
24. Äga ett husdjur
25. Titta på de 10 bästa filmer genom tiderna
26. Segla
27. Göra egen sushi
28. Fira jul på stranden
29. Fira nyår på Times Square i New York
30. Skaffa en examen i något
31. Lära dig ett främmande språk
32. Läsa fem klassiska böcker
33. Sova under bar himmel
34. Se en solförmörkelse
35. Sova i ett hus det spökar i
36. Skaffa ditt drömjobb
37. Lära dig ett instrument
38. Dricka öl på Oktoberfestivalen i München
39. Fira St Patricks i Dublin
40. Vara med på en karnival i Brasilien
41. Sova i en igloo/på ishotellet

42.Besöka något sommar-OS

43. Besöka en världsutsällning
44. Se fem av världens mest kända konstverk
45. Plantera ett träd
46. Lära dig en dans
47. Rida på en elefant
48. Vara korthårig
49. Vara långhårig
50. Festa tills solen går upp
51. Lära dig att simma
52. Se en opera på en opera
53. Se en teater
54. Se en balettföreställning
55. Bada naken
56. Se en konsert med ditt favoritband
57. Klättra i berg
58. Resa genom ett helt land enbart via kommunala transportmedel
59. Campa
60. Backpacka genom Europa
61. Åka skidor
62. Åka skridskor på en frusen sjö
63. Ge pengar till en hemlös
64. Se Machu Pichu
65. Åka pulka nedför en glaciär
66. Åka gondol i Venedig
67. Paddla kajak
68. Se en film i en utomhusbio
69. Vara med i en film (Ett pogram) gills det?
70. Äta friterad ost/myra/kaka.
71. Åka på kryssning
72. Sova i sovkupé på tåg
73. Fjällvandra
74. Rida
75. Jobba med välgörenhet
76. Måla en tavla
77. Hjälpa en främling
78. Flyga med en helikopter
79. Se den kinesiska muren
80. Donera blod
81. Äta på en av världens bästa restauranger
82. Dricka ett riktigt gott vin
83. Ta körkort
84. Resa första klass
85. Testa meditation
86. Åka hundsläde
87. Åka luftballong
88. Bada i vattenfall
89. Göra skillnad i någon annans liv
90. Åka på valsafari
91. Leka kurragömma
92. Se dina barn skratta
93. Lyssna på en gammal människa
94. Säga: Jag tycker om dig som du är
95. Ge bort något du vet att någon vill ha
96. Sköta om någon som är sjuk
97. Hålla någons hand
98. Trösta någon
99. Skratta högt
100. Känna lycka

Dom saker jag har gjort med tjock text är saker jag har gjort/vill göra! Vilka saker har ni gjort och vilka saker måste ni göra då? :) 


Ursäkta för den usla uppdateringen!

Jag har faktiskt inget speciellt att skriva om.
Så vad vill ni att jag ska skriva om i fortsättningen? :)

Då var det 2014

Då var det första dagen av 2014.
Imorgon börjar nya livet, bättre kost och hårdare träning. 
Om 2 månader far jag till Gran Canaria, vilket kommer bli awsome! Nu måste jag bara boka resan så det blir av också! Sol, bad och en massa party blir det för min del där borta!
 
Annars så kan jag ju säga att formen inte var den bästa idag!... Usch hur dålig jag har mått. Jag ska aldrig mer dricka alkolhol förutom speicella tillfällen. Jag förstår mig verkligen inte på människor som orkar hålla igång verje helg?
Jag blir alltid så äckligt bakis. Jag tål inte alkohol haha :) 
 
Men går kvällen var halt okej! Började hemma hos mig, spelade bingolotto och vann två sverigelotter.
Sen for vi till Frida och sen skulle vi till nilshotell men jag valde att fara hem istället! Så min kväll slutade innan klockan 2! 
 
Idag har jag även maila Piteå om sommar jobb så jag hoppas att jag och Elin kommer få jobba där i sommar! Vill bort från Kalix. Men nu hade jag tänk fortsätta tycka synd om mig själv och hoppas på att den här dagen går fort så jag kan hoppa in i träningskläderna imr och dra mig till det ända rätta stället! Nova gym, kärlek till er!
 
Hoppas eran dag inte är lika förstörd som min! God kväll alla!

RSS 2.0