Sluta tänk och börja göra det istället :)

Snälla ni som tror och säger att det är omöjligt att bli smal och få snygg kropp till sommaren, tänk efter igen och tänk rätt den här gången... Självklart tar det ju längre än en månad att bli fit men ni hinner i alla fall tappa ett antal kilon under en månad och bygga upp grundmusklerna :)
 
När jag var som mest tränings galen tappade jag 2,5 kilo på en vecka :) och det var seriöst på typ 5 dagar :) 
Och jag åt normalt, eller njaa kanske inte normalt men jag åt gröt tre gånger per dag och drack förfärligt mycket vatten :) sen åt jag ju frukost och kvällsmat också :)
 
Och om ni har den inställningen ingen idé att ens försöka :) Du måste vara riktigt envis och vara motiverad annars är det lika bra att gå och lägga sig. Det kommer inte vara lätt men är man nog envis går allt.
 
knepet är bara att komma igång med träningen sen efter ett tag kommer ni aldrig vilja sluta med det. Jag skulle aldrig klara av att hålla mig från gymmet, det går inte. Ibland tänker jag tillbaks ett år från nu och tänker hur jag var då, Satt med en Marabou och en cola typ varje dag och bara tryckte i mig. Och jag har aldrig varit tjock, jag kan typ inte bli det men jag mådde inte bra av det. Jag drack också väldigt ofta, minst varannan helg, och någonstans på vägen blev alkohol inte roligt mer. Visst var 2011-2012 roligaste åren i mitt liv men man kan inte vara en party prissa hela sitt liv. (och nej jag var inte beroende av alkohol). Nu 2013 har jag kanske druckit två gånger och det var inte värt det. Jag har blivit tråkig :s och jag är rädd för att jag ska växa upp för fort. Asså det här är åren man ska vara vild och göra misstag och sedan göra om dom bara för att man kan. Nu är det då man ska göra dumma saker och lära sig av sina misstag. Men det känns som att jag redan har hunnit göra allt de dära redan... Shit nu vet jag inte vart det här for iväg till men nu tänkte jag sluta skriva om nu någon har idas läsa så här långt :) och juste jag har förlorat 12cm! fett bra jag är! :) 
Fett stolt jag är! :) I made it! :) 
 
 
 
 
 

Måste ha!

vill verkligen ha den här jackan, så jävla snygg! dock är den slut i stolck men hoppas det kommer in nya! :)
annars så har jag precis bestället 3 par linnen, rätt snygga faktiskt :) 

blöö

Äntligen har jag fått mörkblondare hår, vill dock ha det lite mörkare men får ta det senare :) 
 
Haha dock ser håret på bilderna helt olika ut.. men om vi blandar ihop dom så :)
Undra när vi kör på nästa projekt, har alldeles för ljusblond fortfarande! men känns som att det inte är någon ide att färga håret innan Turkiet :) 
 
 

hothothot

Alltså killar med röda badshorts är ju ur sexigt! :) 
 
 
 
Mummmmmms! 

saknar rubrik.

Idag har jag varit duktig! :) 
efter som min spinning var inställd for jag och sprang till solariumet och tog en 18 minuers solning sedan vidare till gymmet för ett härligt armpass :) Nu väntar jag bara på attt min mat ska bli färdig i ugnen eftersom jag är så sjukt hungrig! Finns inge godare än att äta efter träningen :) 

Min outfit jag köpte i Stockholm! :)

Ja har ju helt glömt bort att skriva om stockholmsresan! Hur som helst var det faktiskt riktigt kul, hittade dock inte så mycker kläder konstigt nog... sökte kanske bara inte nog bra? haha :) köpte i alla fall ett par shorts, nit-bh, en keps, en skinnjacka och en bikini. Vi bodde i gamla stan som var så riktigt mysigt! Vi bodde på best hostel, tror jag att det hette och det var väl helt okej :) tänkte visa några bilder istället så jobbigt att skriva :)
Out fiten, känner mig en aning töntig som var tvungen att göra den lite suddig... men man ser ju någorlunda hur det ser ut. :)
 
Bild från gamla stan på kvällen :) så mysigt när hela stan lyser upp :)
Träffade även statsministern inne på riksdagen :) 
Gamla stan :)
Och Peter Eriksson, miljöpartiet.
 
Kunde egentligen inte bry mig mindre om politik :)

Sista månaden innan sommaren!

Äntligen har ett tc kort inhandlas! :) var även på spinning idag och ska även i morgon :) Det är ju nästan sista månaden innan sommaren så man måste ju dra på rejält! :) föröverigt har jag råkat färga mitt hår grått... eller askblont.. så blir det varje gång, skulle färga håret mörktblont, så blir de grått :S men ska lägga in några slingor i varmare färg så blir det nog skit bra! :) 
 
Skulle vilja ha den där hårfärgen, så jävla snygg! :)

Årets första spring tur på barmark....

Då har jag precis avslutat en 30 minuter spring tur och den gick väl hyfsad även fast tempot saktades ner i slutet och jag blir så arg... Min kondis är så sjukt dålig och jag hatar mig själv för att jag har förstört min hälsa så himla mycket under tiden jag var rökare.. Så alla ni som röker där ute släck den där äckliga jävla ciggen och börja träna istället. Ni mår garanterat bättre av det. Jag blir även så jävla arg på mig själv för hur dålig kondis jag än har är det bara fortsätta springa tills jag stupar för det sitter inte alltid i vem som har bäst kondis utan den som har det här jävla anaman i sig som bara fortsätter och fortsätter tills dom har nått det dom ska. "Det är bara du och ditt lata tänkande som hindrar dig från att lyckas" Nä imorgon ska jag göra om och göra rätt den här gången :)
 
Inte världens vackraste bild men den bjuder jag på! :)

2 månader på mig!

Då var det två månader kvar tills jag ska få min kropp fit, och på tal om det så har jag varit jätte lat nu under påsken :s bara ätit onyttigt och knappt tränat något. Så måste ta och skärpa mig och börja mata på nu med träningen. Men som sagt träning är inte allt man måste ju se till att äta rätt. Vilket jag är usel på :S jag är  helt enkel allderless för lat för att laga nyttig middag :) men nu ska jag ta mig löpar skorna och ta mig en liten spring tur 10 över 1 på natten, från det postiva lär jag sova som en gud då jag är tillbaka, Godnatt! :) 

RSS 2.0