Morgon mys!

sitter och myser med en te kopp och en ostmacka framför how i met your mother.
Har även hunnit ett magpass på morgonen. Nu ska jag även börja köra mage 4 gånger i veckan varje morgon + den vanliga träningen :) Eftersom att jag har fått höra att det är bäst att träna på morgonen om man ska gå ner i vikt.. Men har ingen aning om det stämmer. Men det lär jag ju märka! Fast lite skeptisk är man jag ju. Tror inte det gör såstor skillnad. 
 
 
 
Men ni som läser min blogg önskar jag er:  Ett gott nytt år och god fortsättning!
Nu efter nyår är det bara se till att dra igång med träningen!
Min blogg kommer mest handla om träning efter nyår så hoppas ni joinar min resa! :)
 
 

förundran :)

Har länge tänk på hur mycket av tabletterna kroppen tar upp
 
Dom stora är till träningen
Den lilla är för Godis sug
Dom vita runda är till håret och naglarna
Den orangefärgade är till huden :)
 
Men tar kroppen verkligen upp allt när det är så mycket?
 

Luleåtown

Kom precis hem från Luleå och jag hittade absolut ingenting.. Men när det var en timme kvar innan allt stängde fick jag panik och köpte det första bästa jag hittade -.- Fick i alla fall hem en BH, ett linne och ett nagerlack. Men ska dra till happis imorgon eller på måndag på hopp att ha mer tur där. Hann inte ens in på shopping så det sög riktigt hårt.
Och det värsta av allt var att jag hade glömt min mobil... Men vi var och hälsade på Amanda och fick se hennes nya lägenhet iaf! Vi får se det positiva i det negitiva! :) Hoppas ni andra har haft en trevlig dag!
 
 
Jag och söt Jonna i sommras :) Hon ville då inte kramas med mig inte :(
 
 

Mitt 2013!

Tänkte visa i bild hur mitt liv har sett ut 2013 eftersom att det snart kommer ett nytt år!
Ser verkigen fram emot 2014! Ska se till att det blir bäst!
 
 
 
 
 
 
 
Nu tänkte jag ta en paus så kommer mer bilder imorgon!
 

Merry Christmast!

God jul gott folk!
Snart är julafton över och nu är det inte länge kvar till nyår!
Jag firade i alla fall min jul hos mormor med en massa släktingar + tre nya personer denna jul. David och Jens (Fias och Lindas pojkvänner) Och så sötaste victor! <3 Men det var roligt med lite nytt folk! :)
Jag fick i alla fall jätte fina jul klappar så jag är jätte nöjd! 
Ha en fortsatt trevlig kväll alla!
 
 
Och fråga inte vad jag gör för nå liknade duck face.. haha 
 
 

Tidig julklapp.

Fick ett jätte fint halsband av Elin + ett par fina öronhängen som matchade halsbandet! 
Även min röda julkläning som jag ska ha på julafton! Börjar äntligen få lite jul känsla.
Just nu sitter jag och spelar bingolotto med Systrarna Sandberg, Linnea, Emma, David, Daniel och en massa hundar! :) God Jul på er alla! :)
 
 

Anledningar varför jag tränar?

För det första, man tränar inte bara för att få en snygg kropp...
Dom som tränar för att få en snygg kropp är dom som tränar i max ett halv år.
Träning är något man måste gilla. Jag älskar att träna och jag kan inte riktigt beskriva varför med det bara är så.
Det är ett stort intresse jag har. Visst att jag ska få en snygg kropp är bara något som inspererar mig, något som håller mig kvar på banorna. När jag verkligen kommer inte i "freak" perioden så tränar jag 7-14 pass per vecka som jag började göra nydligen. Men jag har inte riktigt orken för det ännu. Om man träna 14 pass per vecka måste man verkligen se till att äta rätt, vilken inte jag gjorde nydligen :s Började känna mig trött, yrsel och mycket mer.
 
Så andledning
1.Jag vill ha en riktig snygg kropp! Inge ytligt men jag vill det!
2. Jag älskar känslan efter ett hårt pass.
3. Man mår så sjukt mycket bättre när man tränar. 
4. Man slutar dricka
5. Man blir starkare och orkar med mer saker.
 
 

Oopppss!

Då råkade jag beställa en till klänning... Även fast mina pengar är rätt så slut :s haha. Men får förhoppningsvis lön den här månaden, tror jag.. Om det inte är nästa? Haha aja skit samma jag har ju i alla fall mitt sparkonto så det löser sig nog. Den här gången blev det en färgglad klänning den där rosa färgen som man ser brun ut i. Jag har alltid hatat att ha klänningar men nu plötsligt har jag blivit så typisk tjejig... Jag passar inte ens i klänning, eller jaa. Det värsta är ju att klänningen är Rosa?? Jag + rosa + klänning = :OOOO 
 
Men men det blir säkert jätte bra, ni får ha en fortsatt trevlig kväll puss! :)

5 anledningar varför jag hatar att dricka:

1. Tjejer som är odrägligt fulla är så otroligt äckliga. 
2. Killar som odrägligt fulla är också rätt så äckliga.
3. Jag blir en helt annan person då jag är full, seriöst hjärn död!
4. Jag blir alltid äckligt bakis.
5. Det förstör träningen. 
 
Fast visst är det kul att festa då och då men man behöver ju inte supa sig svin full varje helg. Till nyår blir det nog bara några cider för min del. Fast nog hade det varit kul med lite tequila också (hihi) :) Har i alla fall beslut ångest över vad jag ska ha på mig :s...

Rövpass

Har kört ett riktigt monster pass idag. Har verkligen mördat röven. Nu ska jag bara ligga och slappa resten av kvällen och se pirates of the caribbean, dock har jag sett dom en miljon gånger men fortfarande lika bra. Har tagit ett litet uppehåll med kosten nu. Tänker inte sitta och vara nyttig under jul precis så har ett uppehåll fram till nyår. Efter nyår blir det nya tag.

Idag har jag och mamma varit på stan och köpt lite julklappar. Har även hämtat ut ett paket från H&M och kan säga att jag har köpt så himla fula kläder :S haha orkar dock inte skicka tillbaks dom. Klänningen var fin i alla fall. Har letat så länge efter bara en vanlig lång svart klänning som man kan ha på vardagen och äntigen hittade jag en. 
 

 
 
 
 

Shopping!

Idag har jag varit till happis en sväng. Fick hem mig två st bikinisar och en bh eller vad man nu ska kalla den.
Fick även hem mitt nya träningslinne, det såg helt okej ut. Förövrigt har jag beställt hem lite saker från H&M. 
 
Kan väl bli snyggt till sommaren, men nästan lite för slampig stil för mig, dock älskar jag magtröjor men men. Funkar nog utomlands i alla fall! :) 
Haha så här såg bikinisarna ut. Stå i spgeln med bikini på bara för att visa hur den ser ut, där går gränsen för mig så ni får se den så här! :) dock kommer jag inte ens kunna ha den till somamren... Mina bröst försvinner -.- 
Går det att träna och fortfarande ha kvar dom? :)
 
 
Och jo föresten, vet att mitt hår ser ut som ett fågelbo men jag orkade inte fixa det för att visa vad jag har köpt :)

Yes or No?

Den här veckan har jag försökt få in 2 pass per dag, ett kondition pass på dagen och ett styrke på kvällen. Men saken är bara den att jag äter allderless för lite för att orka med 2 pass. 
 
Min dag ser ungefär ut:
Frukost: yoghurt & musli. (konditionpass) proteinshake. Middag varmakoppen, yoghurt och musli. (styrketräning)
Proteinshake. Och jag vet ju själv att mina muskler inte hinner återhämta sig när jag äter för lite men jag har ingen som helst matlust, förutom på morgonen. Men ska försöka äta mer, och mer proteiner! Annars får jag väl lugna ner mig med träningen. + lägg på någon te kopp då och då :) Har räknat ut och ligger cirka på 1200 kcal :s
 
Och jag har ingen aning varför jag har suttit och druckigt varmakoppen? Men annars brukar jag äta kycklig, qournköttfärs eller något i den stilen. Har börjat bli ganska snål med kalorierna igen.. Vilket betyder att jag har hamnat i min tränings freak sinne. Måste börja vänja bort det här nu. För äta bör man annars dör man!
 
Usch känner mig helt slut i hela kroppen, kanske dags för en vilodag?
orkar förövrigt inte rätta min text så ni får leva med slarvskrivnig :)

Viktnedgång

Alltså när jag går ner i vikt börjar det typ vid armarna, nyckelbenen/bösten, sen magen/ryggen och slutligen låren!
Varför kan man inte bara punktförbränna? hur mycket lättare hade inte det varit? Hur som helst, om vi nu säger att jag har fått kroppen jag vill ha, och så börjar jag gå upp i vikt igen.. kommer det då lägga sig först på låren eller på armarna? Om någon som kan mycket om sånt här för ni gärna svara i en kommentar! Och så för ni gärna tipsa om hälsosam mat som jag kan äta :) Tack på förhand! :D

En liten beställning påväg hem till mig!

Har precis beställt från http://www.svensktkosttillskott.se/ 
Ett par burn piller mot fettförbränningen eftersom mina heat har tagit slut.
Och även ett linne:
Dock fanns det bara stoleken S kvar så man får hoppas den passar..
 
 

Förändringar är alltid lika roliga!

Nu jävlar är jag pågång! Vet att det inte är så mycket att hurra över men jag har 6 månader kvar till mina mål så jag har tid! :) Men det här är en bild på mig för lite mindre än ett år sen:
 
Senare bara nån månad efter jag började träna rasade jag fort i vikt. 
 
Och nu efter nästan ett år har jag börjat få mina efter längtande muskler!
Vad tycker ni om mitt hemgjorda navelsmycke? :)
 
Efter hårt slit får man äntligen se resultat!
 
 
 
 
 

tungt liv ;)

Idag är det inte många skoldagar kvar till älskade jul lovet!
Hoppade över träningen idag pågrund av plugg, har inte börjat plugga och har det imorgon så behöver all tid jag kan få, men tur har jag en snäll kompis som hjälper mig i nöden! :) tack Pelin! Ska sitta restan av kvällen att nöta in allt.
Kommer säkert klara det men vill prestera mer. Vill inte bara ha ett E... Men får hoppas på det bästa, det är ju bara mig själv jag får skylla på. Men jag har absolut ingen skolork mer. Skulle lätt kunna hoppas av just nu. Skolan går inge vidare men ska ta tag i den efter jul.
Aja nu ska jag sluta klaga puss!

Nu kör jag igång!

Nu ska jag byta ut helt min livsstil helt och hållet! Gick en promenad till stan idag och mötte upp josse och sen gick vi åh traskade runt stan köpte även lite julklappar (IGEN) och har fortfarnade kvar att köpa en massa till -.- Sen bestämde jag mig att gå till coop och köpa en hel del nyttigheter så den här veckan ska jag och Elin vara så nyttiga att vi kommer rasa i vikt och få så grymt snygga kroppar! :) ska försöka hålla det fram till jul. Idag gjorde jag iaf mexicano (tror jag det heter) med quorn köttfärs, paprika, majs och Zucchini och äckligt lchf pasta. 
 
Snart väntar även ett rygg och magpass på mig! ska bli så skönt att få träna dock blir det inge kondition idag eftersom jag har skavsår på båda fötterna. Nu är det endast 3 månader till Gran Canaria och jag ska jobba stenhårt fram tills det :)
 
 

Älskade söndags ångest!

Usch vad jag känner mig äcklig.. Har inte tränat på hur länge som helst, tror jag inte har tränat sen tisdag.. 
Nu jävla ska jag ta tag i träningen och min kost för det ända jag har gjort är att suttit och flottat och nu mår jag så illa av att bara tänka på det :s 
 
Varför kan det inte bli vår så jag kan springa ute? Hatar vintern.. Men snart bär det ju av till Gran Canaria och mitt mål är att jag ska gå ner minst 4 kg! och 8c i midjan! just nu känner jag mig som en bjässe som bara längtar till gymmet, tror jag ska gå på en promenad så kanske det känns lite bättre. Usch fy för onyttig mat! 
 

RSS 2.0