I'm only gonna break break your break break your heart!

 
Går det annat än att älska denna kvinna?

vivere pro tempore

Jag behöver lov, jag behöver komma ut! känner mig fast i en jävla bubbla bland allt skolarbete. Jag måste gör något! jag vill inte vakna upp gammal och bitter över saker jag aldrig gjorde. Man borde passa på att göra saker man vill göra och lägga energin på bra saker? Jag vill bara göra något impulsivt och halft galet, jag vill fara och resa eller bara dra en road trip någonstans med härliga människor. Får väl stå ut till sommaren eller drar ju till stockholm i några dagar någongång i mars så det är väl något att se fram emot. 
 

blöö

Familjen charmig eller vad säger ni?! :)             
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skolan kan ta sig!

Har alldeles för mycke skolarbete på gång... Onsdag - muntlig uppsats om prostituerade och jag har kanske skrivit 5 rader. På Tosdag matte prov har räknat typ 5 tal, bra jobbat där amanda och på Fredag har vi försvarstalet som också är muntligt! tur är väl de även om man inte har gjort något är det bara sitta och prata om något så löser det sig :) nä nu är det bara ta tag i det här och sluta mesa! :)
 
 

you don´t want to be the reason why she don´t trust other guys.

tjena gutter.
Det två veckor kvar tills jag får lov, och så här års brukade jag alltid fara till umeå men inte iår eftersom min syster har flyttat där ifrån (rätt så korkat gjort om du frågar mig) hihi jag älskade hennes lägenhet ska lätt ta tillbaks den när jag flyttar dit :) 
 
bra tid i ens liv va? kanske inte väldens finaste bild men man måste ju bjuda på sig sjäv ibland, charmigt värre!
 
Förra gången jag var där var det brännbollsyran så var ju nästan ett år sedan :) 
Då kom vi i alla fall till umeå rätt sent på kvällen hade åkt buss i 6 timmar så var ju ganska trötta och när vi är påväg mot mariehem kommer Sofia och David och möter oss och mitt i allt skulle vi och grilla vid Nydalasjön.
Var ju faktisk värre mysigt med en varm sommarkväll, nattdopp, brasa, grillning osv osv :)

url.jpg url.jpg

Har dock gode lust att dra till umeå under brännbollsyran i år igen. sjukt roligt :)

 url.jpg

Nä nu handlar det inte längre om att se tillbaka utan om att blicka framåt istället. Låter som en plan!

turkland!

Om 77 dagar ligger jag och elin i turkiet och solar, festar och har den bästa veckan i världs historian! ;)
och om 79 dagar fyller jag även år så jag firar min födelsedag i turkiet, kan inte tänka mig bättre sätt att fira den på. Det dåliga är att vi måste fara den 2 maj så det kommer inte vara så jätte varmt väder... Alla andra datum krockar med nationellaproven. 
 

url.jpg

 

 
 
 

url.jpg

Det bästa med all inclusive är att man får hämta hur många goda drinkar som man vill! :) åååh skjukt taggad jag är, fan vad roligt vi ska ha elin! :) Nu ska vi bara träna tills våra kroppar är gudomliga! ;) 

 


Turkiet.

Då var det nästan bestämt, turkiet med elin i maj någongång. 
 
Blir nog det här hotellet 
 

RSS 2.0