Ett måste!

Detta är ett måste efter jag gått ut skolan, eller ja jobba hela sommaren och sedan fara till Miami eller Magaluf och gå en tre veckors bartender utbildning och kanske stanna där och jobba som bartender ett tag. Då är ju bara frågan Miami eller Magaluf vad tror ni? :)                                             

 
 
 
 
 
 
 
 

Första jobb dagen.

Då var första jobb dagen avklarat och Imorgon väntar ett 7-13 pass för sedan drar jag till pite på utbildning som börjar 15:30. Imorgon jobbar jag med Tina hela dagen så det kommer bli skönt! Så tur att jag har hon där så man i alla fall ha en man känner :) Nä nu måste jag gå och packa så jag får gå och sova någongång :) Jag behöver få min skönhetsömn! :)
 
 
 
 

Jag håller på att bli galen!

Alltså det ändå jag gör nu för dagarna är och kollar på resor och gnäller om hur dåligt Sverige är! Eller inte dåligt som land men vi har då fan ingen riktigt party stad här... Och det värsta är att jag bara sitter och pinar mig eftersom jag vet att jag inte kan fa utomlands fören till hösten. Sablans jobb, varför är man inte biljonär? 
 
Har i alla fall bestämt mig för att fara till Ibiza så småning om, festaste party staden garanterat! :)'
 
Och så självkart ska jag ju tillbaks till Turkiet, en riktig klassiker, vad blir 4de gången? snart kan jag ju inte ens hålla räkningen haha :) 
 
 
 
 

Turkiet!

åååh Turkiet har varit så jävla bra! Kan inte fattar att jag är tillbaks i Sverige, vill bara tillbaks dit nu på en gång tack! Men funderar jag på att dra dit igen i hösten men kommer bli så jävla dyrt då jag ska till London i september, men man får väl se hur det blir med det :) Vi bodde i alla fall 100 meter från bar gatan så det var jävligt nice! Blev att festa hela veckan, direkt vi kom dit började vi häva och sen när vi skulle fara där i från gick flyget klockan 3:00 så jag och elin for ut och söp till 2:00 skyndade oss hem och pakade och sen for vi fulla på flyget och sov gott hela resan! :) Kan lägga ut lite bilder senare men måste först ta dom av elin :) 

RSS 2.0