Skärpning!

Jag har blivit så mesig, låter nästan känslor ta över huvudet... Men varför kan inte jag få en kille som Ian somerhalder??? eller som han är i seiren! :) Nä juste Amanda skärpning! ingen pojkvän fören du blir minst 23! :)
 
http://www.youtube.com/watch?v=zmY9LZP8Qao
 
 
 

Resor hit och Resor dit.

Jag vill utomlands NUNUNU!! Har alltså bara varit en dag i Sverige och sitter redan nu och kollar på nya resor. Men Snart drar jag i alla fall till Gran Canaria faktiskt bara 3 månader, men tre månader låter som en evighet... Men nu får man bara hoppas att resan blir av också, annars får jag inte resa förrän 8 månader :s och då blir det Turkiet IGEN. Lagom less på Turkiet men det är billigt att resa dit och alltid har man så sjukt kul :) Nåja kom hem från London igår kväll och den resan var väl helt okej, Regnade varje dag men man kan ju inte förvänta sig nå annat.. Men det var i alla fall jätte fint där bort och sjukt bra shopping, det var "London Fashion weekend" när vi var där så dom höll någon slags modeshow och afterparty på Fredagen om jag minns rätt. Tänkte visa lite senare vad jag har köpt, var mest sommar kläder. Känns en aning meningslöst att köpa det nu när sommaren är över men då har man ju till sen :) tänkte i alla fall visa nå bilder från Storbritannien nu:
 
 
victoria's secret var sjukt snygg affär :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Rätt så tufft hår eller vad säger ni? :)
Just vid kanten av stupet där någon hade dött, crazy girl....
 
 
 
 
 
 
Här kommer lite charmiga Flummbilder!
elin filosoferar 
 
 
 
 
 
 Kidwelly Castle
 
 
 
Gatan vi bodde på i Wales.
 
 
trötta tjejor!
 
Innan vi for ut och åt och där träffade vi också värdens goaste kille, som egentligen var från England men han var på besök i Wales.
 
 
 
 
 
 
peddosmile på mig...
snyggt att knappen på tröjan for upp -.-
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0