titta rakt fram, inte runt om.

 
 
 
 
 
 
Kan ju inte påstå att jag trivs helt ännu men det är okej. Men snart blir jag blond igen, till våren :)
 
 

Saknar mitt hår.

Sorry sorry för den usla uppdateringen, men har inte varit hemma på några dagar så har ingen tillgång till en dator. Men som sagt jag har blivit brunett nu och det började med att jag skulle färga håret mörkblond med ljusa slingor, svin fint! Men då blev håret alldeles för mörk och fick gröna nyanser i det. Så då for jag och tina till affären och skulle köpa en ljusbrun färg så att dom skulle försvinna men då blev det ju bara mörkare och nu sitter jag här med brunt hår och trivs inte alls! Men det kan ju bero på att jag har så ful brunfärg typ lite grå brun men ska försöka ha det ett tag innan jag börja slinga det. Men då jag är klar med mitt hår kommer det vara ljusbrunt med blonda slingor men det lär bli ett tag dit. :) Nu funderar jag bara på om jag ska sätta in en snyggare brunfärg eller låta det vara så att det börjar tvättas ut lite så jag kan börja slinga det sen... (Ilandsproblem)
 
 
en bild från i helgen kan lägga ut en bättre bild på det senare när jag är hemma :)
 
 

Diamonds Are A Girl's Best Friend.

Igår var jag i Luleå och fick hem mig lite smycken, en klänning till nyår, en tröja och ett par work out byxor :)
 
 
 
Och igår hände det faktiskt att jag råkade färga mitt hår grönt! skulle göra det riktigt mörkblont men så blev det grönt :s ska dock iväg snart till affären och ordna upp detta :)
 
 

Träning!

Tog tag i mitt fläsk och for och tränade idag. Men min motivation är verkligen på noll! 
Började med en promenad till stan, vilket var riktigt skönt men sen när man kom till gymmet så ville jag bara hem Var även leg day så var bara bita ihop eller bryta ihop ;) aja det här var ju inte det roligaste, tjaoo bella :)
 
 
 
 

Luleåtown

Helt slut efter en dag i Luleå.. Fick i alla fall med mig hem 2 jackor en tröja och lite smink! Kan lägga ut en bild på dom senare. Har även beställt hem lite förbrännings skit till tränigen. Men som sagt jag är helt slut i hela kroppen så hade tänk gå och vila ett tag, vi för höras bloggis! :)

Tips!

För er som vill ha lockigt hår utan att behöva slita på det så himla mycket på håret:
1. Inbakad fläta i handdukstorkat hår..
2Flexible Rods, Du snurrar in håret i den.
3. Självhäftande Spolar ( Det är alltså vanliga hår rullar )
 
Då behöver du bara göra det innan läggdags och sen vaknar du upp med lockigt hår, hårsvall eller vågigt hår vad du en nu vill.
 
 
 
 


måndag.

Tjenare bloggen, uppdateringen har inte varit den bästa men har haft lite fullt upp dom senaste dagarna. Imorgon är det i alla fall "den sista" skoldagen innan lov. Egentligen får jag det på fredag men har ingen dirket lektion kvar. På onsdag ska jag till Luleå med klassen och på torsdag ska jag på en förläsning och fredag till Luleå med Tina, Frida och Pelin, Sen ska även Tina och Fritte få röra mitt hår :s 
 
Provsmakar livets heroin
Och om du någonsin
Vill ha en idiot lägg din hand i min
Lägg din hand i min
 
 
 

Hej mitt vinter land!

Idag har det varit en underbar dag! Har varit på en härlig promenad i solen  för något tag sen. Nu får väl hoppas att de förblir en bra dag eftersom Ikväll är det ju som sagt party för min del som jag skrev där nere. 
Mina och elins "motton" när vi dricker är:
Ta livet med en nypa salt, en citron skiva och en shot teuqila!
Vad gör det om 100 år när allting kommer kring?!
botten upp och resten i håret! 
 
Men nu ska jag börja fixa mig ha en rolig helg gott folk!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Efterlängtad fredag

Imorgon är det fredag och även lite partaj för min del. Ska supa en sista gång innan det är igång med hård träning, och så självklart halloween också men det gills ju inte. För övrigt så kom jag hem från sista jobb dagen för ett tag sen och märkte även att första snön har lagt sig som ett vitt täcke över marken. Jag tycker det är så himla mysig med snö och vinter. Fast egentligen hatar jag kylan men så länge jag håller mig inne så älskar jag vintern, tänk typ tända ljus och bara mysa ner under täcket och seriöst vad är mysigare än julen? Sen har vi ju nyår också! Eftersom jag bor i norrland är ju skoter en självklarhet också. Men jaja nog pratat om det nu, jag hade tänk gå och lägga mig och mysa framför harry potter så godnatt på er! <3 
 
Och btw om någon har nå bra förslag vad man kan vara på halloween är det bara skriva en kommentar! (helst inte något slampigt)
 

Du har ett liv du bestämmer vad du vill göra med det.

There are 608 days until 
Wednesday, 17 June 2015.
 
Det är alltså 608 dagar kvar till jag äntligen får flytta till Magaluf. Funderar på att bo där i 4 månader och sedan Flytta till Gran canarie i oktober och sendan flytta hem igen i maj. Men vem vet jag kanske inte trivs där och flyttar hem dirket men det tror jag knappast på. Det känns som att jag måste göra det här så man har levt av sig lite, man lever bara en gång dags att göra något av livet. Men för den delen känns 608 dagar alderless för lång tid, jag har inte så bra tålamod.
 
Egentligen skulle jag ha farit till Gran canaria nu i December men det blir mest troligt inte av, eftersom pappas kompis bor i Cran canaria på vintern men sa att han kunde låna ut lägenheten på sommaren till oss så det låter mer värt att fara i april och få resan betalt än att slösa pengar på att göra det 4 månader innan. Fast det lär bli jävligt tight schema att fara i April till Gran canaria, sen i början av maj fara till riga och sen i slutet av maj fara till Turkiet men det löser sig nog. Men ärligt talat är jag ganska så less på Turkiet, har varit där allt för många gånger och ska även besöka det 2 gånger igen 2014. Maj = Alanya Aug = Gumbet. Men jag klagar inte har alltid en rolig tid då jag är där, jävligt mycket party och så får man ju träffa sina schompisar igen :) 
 

Klassfoto

Varför blir man aldrig nöjd med skolfoton? vad är det som alltid går så fel haha? nåja så hemskt var det inte i år men helt nöjd är man ju inte :) 
 
 
 
Och så resten av SABET+SAMED 
 
 
 

 
 
 

Märker ni något nytt?

Idag är en det en sån här dag då man absolut inte vill göra någonting förutom att mysa, så just nu ligger jag i sängen men mina hundar och ser på Arrows och äter lite onyttiga saker som man för göra ibland! :) 
Men även fast jag aldrig vill stiga upp här ifrån vet jag snart att man måste iväg och jobba.. tungt liv.

 
Halloween börjar närma sig och jag har absolut ingen aning vad jag ska vara. Ska i alla fall ha linser men annars är det helt tomt i skallen. Vi ska i alla fall ha en klassfest, mest troligt om det finns någon ledig lokal. Så det kommer i alla fall bli väldigt kul ser faktiskt fram emot det. :)
 
och självklart avslutar vi med lite håkan!
 
Dom är uppe på taken
alla är högt över staden
Sommarn snurrar fort
när vi bara snöar bort
Och jag vågade aldrig hålla din hand
Vi är inte såna som i slutet får varann
 
 
 
 
Som rubriken lyder, ser ni någon skillnad? :)
 

Jag och puckot

Och jag var full och jag var dum och jag ramla på allt
Och jag föll för nån på en fest nånstans
Och det skulle ju va dans, dans, dans!

Och jag ramlade in på nåt diskotek
Och sen ramla jag ut, såvitt jag vet
Och jag ramla omkull och tog mig upp och sen
Ramla jag omkull igen
 
'
Hilma charmiga är vi ju ibland!

Krimskrams

Idag har jag varit på stan och handlat lite krimskram och när jag väl stod i kassan kom jag på att jag behövde en puderborste och sa någet i stil med "fan jag skulle ha tagit en puderborste också" till Elin. Men sen när jag kom hem såg jag att dom i kassan hade packat ner en puderborste till mig i påsen från L'Oréal.
Så himla gulligt gjort av dom! 
 
 
 

Dom långt ner begravda känslorna åker upp till ytan.

Då var det ju det här med uppdateringen... Men när jag slutar jobbar ska jag börja blogga mer och då kommer det väl mest handla om träningen. Annars gör jag väl inte så här jätte mycket nu för tiden, går skola jobbar sover och äter. Jahapp nu fick ni höra lite om mitt roliga liv. vi hörs om 2 veckor! :)
 
 
Och du undrar vem som kysser henne nu
Du undrar vem
Vem om inte du
Och läpparna, du kallade dina
Det gör ont att veta
Men lika ont att undra
 
 
 



RSS 2.0